vliegeren_bloemendaal.JPG
vliegeren_katwijk.JPG
vliegeren_noordwijk.JPG
vliegeren_zandvoort.JPG
vliegeren_wassenaar.JPG

Vliegeren

Vliegeren op het strand van Noordwijk, Katwijk, Wassenaar, Kijkduin, Hoek van Holland, Zandvoort, Bloemendaal of IJmuiden?

Evenementenbureau SPEV / Noordwijk-Events biedt al sinds 1995 diverse vlieger uitjes aan waarbij u tijdens een vlieger workshop in 1,5 uur kennis maakt met deze superleuke strandactiviteit.

Vliegeren is uitermate geschikt als onderdeel van een bedrijfsuitje, personeelsuitje, relatiedag of teambuilding uitje en daarnaast ideaal als vergaderbreak op het strand.

Vliegeren, powerkiten? Maak kennis met het spectaculaire vliegeren cq. powerkiten tijdens deze 1 1/2 durende workshop. Ideaal als bedrijfsuitje, personeelsuitje, vrijgezellenuitje, vergaderbreak.
Megavlieger bouwen? Reuzenvlieger bouwen op het strand? Tijdens deze creatieve teambuilding workshop bouwt u in kleine groepjes aan een groot resultaat....een megavlieger! Ideaal als teambuilding programma, bedrijfsuitje, personeelsuitje op het strand.
Vlieger bouwen en kitefight? Combineer creativiteit, samenwerking, competitie en actief bezig zijn in een teambuilding workshop vlieger bouwen. Het programma wordt afgesloten met een hilarische kite fight ofwel vliegergevecht. Ideaal als bedrijfsuitje, personeelsuitje op het strand.