vliegeren_bloemendaal.JPG
vliegeren_katwijk.JPG
vliegeren_noordwijk.JPG
vliegeren_zandvoort.JPG
vliegeren_wassenaar.JPG

Megavlieger, reuzenvlieger bouwen

Algemeen

Megavlieger bouwen? Reuzenvlieger bouwen op het strand? Tijdens deze creatieve teambuilding workshop bouwt u in kleine groepjes aan een groot resultaat....een megavlieger! Ideaal als teambuilding programma, bedrijfsuitje, personeelsuitje op het strand.

Communiceren, creativiteit, samenwerken en resultaat staan centraal bij de workshop megavlieger bouwen / reuzenvlieger bouwen.

De workshop reuzenvlieger bouwen / megavlieger bouwen is een ideale manier om de communicatie, creativiteit en teamgeest binnen uw bedrijf of organisatie te bevorderen.

Op een ontspannen en leuke manier bouwt u in groepjes van 3 - 4 personen aan een onderdeel van de megavlieger / reuzenvlieger. Hiervoor krijgt ieder groepje een bouwpakket met beschrijving, lijm en stiften en kan men na de algemene instructie gelijk aan de slag.

Als de onderdelen van de megavlieger in elkaar gezet zijn, kunnen de groepjes het onderdeel personaliseren en decoreren met stiften, bijvoorbeeld met een door u opgegeven thema.

Tevens is het met de workshop megavlieger, reuzenvlieger bouwen mogelijk uw corporate identity te tonen door de megavlieger / reuzenvlieger te voorzien van uw bedrijfslogo.

Als alle groepen klaar zijn met het bouwen en decoreren van hun onderdeel, worden deze op het strand door de groep aan elkaar gekoppeld tot een heuse megavlieger die, afhankelijk van de groepsgrootte maar liefst dertig vierkante meter groot kan worden.

U ziet de deelnemers denken: “Kan dat ding de lucht in? Gaat dit ooit vliegen?” Het antwoord is "ja"! Onder luid gejuich van alle deelnemers zal de megavlieger / reuzenvlieger het luchtruim kiezen.

De teambuilding workshop megavlieger bouwen is geschikt voor iedere groep, waarbij samenwerken en (re)creatieve elementen de boventoon voeren.

Programma

Programma: Voorbeeldprogramma Megavlieger bouwen
14.00 uur Ontvangst bij een paviljoen met koffie, thee (optioneel)
14.30 uur Workshop megavlieger bouwen
16.00 uur Einde activiteit. Aanvang borrel (optioneel)
17.00 uur Eventueel afsluitende BBQ (optioneel)
20.00 uur Einde, vertrek gasten (verlenging mogelijk) 

Locatie

Locatie: De workshop megavlieger / reuzenvlieger bouwen is mogelijk vanuit ieder gewenst paviljoen op het strand van Noordwijk, Katwijk, Wassenaar, Scheveningen, Kijkduin, Hoek van Holland, Zandvoort, Bloemendaal, IJmuiden (overige stranden op aanvraag)

Voorwaarde is dat de locatie beschikt over ruimte in het paviljoen of op het terras waar in groepjes van 3-4 personen per tafel gewerkt kan worden aan de megavlieger.

Heeft u een vergaderlocatie (hotel) direct aan het strand met een beschikbare vergaderzaal? Ook hiervandaan kunnen wij het programma megavlieger bouwen aanbieden.

Kosten

Kosten: De kosten van het programma megavlieger bouwen / reuzenvlieger bouwen varieert tussen de € 25,00 - € 35,00 p.p. en is sterk afhankelijk van het aantal deelnemers.

Bijzonderheden megavlieger bouwen / reuzenvlieger bouwen
  • Groepsgrootte minimaal 20, geen maximum
  • Voor het programma megavlieger bouwen / reuzenvlieger bouwen is een binnenruimte nodig (paviljoen / conferentie zaal in een hotel)
  • Tijdsduur: 1,5 - 2 uur (afhankelijk van het aantal personen)
  • Inclusief alle benodigde materialen en professionele begeleiding
  • Prijzen zijn excl. BTW, eventuele locatiekosten, reiskosten en catering

Gallery

Offerte

U kunt via onderstaand formulier direct een offerte aanvragen voor dit arrangement.

Invalid Input

Invalid Input

Wat is uw voornaam?

Wat is uw achternaam?

Wat is uw woonplaats?

Wat is uw postcode?

Wat is uw woonplaats?

Wat is uw telefoonnummer?

Graag een (geldig) emailadres invullen!

Ongeldige invoer

Graag hier een datum selecteren.

Graag hier een datum selecteren.

Hoeveel deelnemers zullen er zijn?

Naar welk tijdstip gaat uw voorkeur uit?

Invalid Input

(in Euro's, excl. 21% B.T.W.)

Invalid Input

Ongeldige invoer

Geef AUB aan dat u akkoord gaat met onze privacyverklaring.

Ongeldige invoer

Binnen 12 uur een reactie.

U ontvangt altijd direct een bevestiging van de aanvraag in uw eigen e-mail.