vliegeren_bloemendaal.JPG
vliegeren_katwijk.JPG
vliegeren_noordwijk.JPG
vliegeren_zandvoort.JPG
vliegeren_wassenaar.JPG
Bedrijfsuitje powerkiten strand

Bedrijfsuitje powerkiten

Bedrijfsuitje powerkiten? Evenementenbureau SPEV / Noordwijk-Events is al meer dan 20 jaar de specialist voor bedrijfsuitjes met o.a. powerkiten. Deze voor iedereen geschikte strandactiviteit is te boeken op diverse stranden en te combineren met vrijwel al onze overige strandactiviteiten.

Bedrijfsuitje powerkiten bij Evenementenbureau SPEV / Noordwijk-Events

Tijdens een bedrijfsuitje powerkiten maakt u onder leiding van deskundige powerkite instructeurs kennis met deze spectacualaire strandactiviteit. Na ontvangst op het strand eof bij een paviljoen krijg je eerst een uitgebreide instructie, waarna je tijdens het bedrijfsuitje powerkiten ervaart wat voor kracht de wind kan hebben. Omdat we altijd diverse formaten powerkites (vliegers) meenemen, is deze strandactiviteit voor iedereen vanaf 12 jaar geschikt.

Bedrijfsuitje powerkiten in combinatie met andere strandactiviteiten

Het powerkiten is te combineren of uit te breiden met vrijwel al onze overige activiteiten op en langs het strand, zoals beachvolleybal, beachgolf, brandingraften, brandingkanoen, suppen, golfsurfen, mountainbiken en nog veel meer. Zelfs een combi met een solextocht of vespa tour behoort tot de mogelijkheden.

Bedrijfsuitje powerkiten op diverse locaties

Powerkiten als bedrijfsuitje is bij ons vrijwel langs de hele Nederlandse kust te boeken, waaronder Noordwijk, Katwijk, Wassenaar, Kijkduin, Zandvoort, Bloemendaal en IJmuiden. Heeft u een andere locatie in gedachten voor uw bedrijfsuitje powerkiten? Wij komen ook graag naar de door u gewenste locatie.

Neem contact met ons op via telefoonnummer 0252-340885 of vraag een vrijblijvende offerte op voor een bedrijfsuitje powerkiten.

Klik hier voor meer informatie bedrijfsuitje powerkiten