vliegeren_bloemendaal.JPG
vliegeren_katwijk.JPG
vliegeren_noordwijk.JPG
vliegeren_zandvoort.JPG
vliegeren_wassenaar.JPG
Bedrijfsuitje vliegeren strand

Bedrijfsuitje vliegeren

Op zoek naar een leuk bedrijfsuitje vliegeren? Wij bieden de leukste bedrijfsuitjes aan met vliegeren als hoofdactiviteit of vliegeren als onderdeel van uw bedrijfsuitje of vergaderbreak op het strand.

Bedrijfsuitje vliegeren bij Evenementenbureau SPEV / Noordwijk-Events

Het bedrijfsuitje vliegeren is een laagdrempelige activiteit waar iedereen aan mee kan doen. Laat je meesleuren door het zand of probeer juist de vlieger met meerdere personen in bedwang te houden. Als het meezit kun je tijdens het bedrijfsuitje vliegeren jezelf mee laten liften door de wind en sprongen te maken. Wij beschikken over vliegers van 80 cm - 4,5 meter en nemen altijd verschillende formaten vliegers mee.

Bedrijfsuitje vliegeren en andere strandactiviteiten

Het vliegeren is tijdens een bedrijfsuitje uit te breiden met diverse andere activiteiten zoals beachvolleybal, zandsculptuur bouwen in teams, disc golf, beachgolf, branding raften, brandingkanoen, gps wandel- of fietstocht door de duinen, etc. Zelfs een combi van vliegeren met een solextocht, mountainbike tocht of minder actieve activiteit als schilderen in teams, percussie workshop behoort tot de mogelijkheden.

Bedrijfsuitje vliegeren op verschillende locaties

Het vliegeren bieden wij als bedrijfsuitje aan op diverse stranden, waaronder Noordwijk, Zandvoort, Katwijk, Wassenaar, Kijkduin, Bloemendaal en IJmuiden. Heeft u een andere locatie in gedachten voor uw bedrijfsuitje vliegeren? Laat het ons weten. Wij bekijken graag de mogelijkheden voor u.

Een bedrijfsuitje vliegeren (powerkiten) is al te boeken vanaf € 22,50 p.p.

Voor info en prijzen bedrijfsuitje vliegeren