vliegeren_bloemendaal.JPG
vliegeren_katwijk.JPG
vliegeren_noordwijk.JPG
vliegeren_zandvoort.JPG
vliegeren_wassenaar.JPG
Personeelsuitje vliegeren

Personeelsuitje vliegeren

Personeelsuitje vliegeren op het strand van Noordwijk, Katwijk, Wassenaar, Kijkduin, Hoek van Holland, Zandvoort, Bloemendaal of IJmuiden? De leukste personeelsuitjes met o.a. vliegeren vind je hier!

Personeelsuitje vliegeren bij Evenementenbureau SPEV / Noordwijk-Events

Ons evenementenbureau is al ruim 20 jaar specialist in personeelsuitjes op het strand, waarbij vrijwel altijd vliegeren is opgenomen als één van de strandactiviteiten. Uiteraard is een personeelsuitje vliegeren als losse activiteit te boeken, maar als je een hele middag of dag wilt vullen, is een combinatie van vliegeren en andere activiteiten echt een aanrader.

Personeelsuitje vliegeren in combinatie met andere activiteiten

Het vliegeren is tijdens een personeelsuitje heel goed te combineren met al onze overige strandactiviteiten zoals beachvolleybal, zandsculptuur bouwen in teams, disc golf, beachgolf, brandingraften, brandingkanoën, GPS wandel- of fietstocht door de duinen. Zelfs een combi van vliegeren met een solextocht, mountainbiketocht of steptocht door de duinen behoort tot de mogelijkheden.

Locaties personeelsuitje vliegeren

Een personeelsuitje vliegeren bieden wij aan op het strand van Noordwijk, Katwijk, Wassenaar, Kijkduin, Hoek van Holland, Zandvoort, Bloemendaal of IJmuiden. Heeft u een andere locatie in gedachten? Laat het ons weten. Wij bekijken graag de mogelijkheid uw personeelsuitje vliegeren op de door u gewenste locatie te organiseren.

Veiligheid & verzekering tijdens een personeelsuitje vliegeren
Een goede begeleiding is zeer belangrijk tijdens een personeelsuitje vliegeren, zeker met harde wind. Evenementenbureau SPEV / Noordwijk Events is lid van de VeBON: Bijzondere locaties, deskundige en professionele begeleiding, TÜV gecertificeerd en al uw deelnemers zijn tijdens de activiteiten standaard verzekerd. Een veilig gevoel dus.

Informatie personeelsuitje vliegeren
Vraag nu een offerte aan voor een personeelsuitje vliegeren of een combi van vliegeren met andere strandactiviteiten. Een offerteformulier vindt u bij het arrangement. Uiteraard kunt u voor meer informatie ook telefonisch contact met ons opnemen op telefoonnummer 0252-340885

Voor meer informatie en prijsindicaties, zie personeelsuitje vliegeren