vliegeren_bloemendaal.JPG
vliegeren_katwijk.JPG
vliegeren_noordwijk.JPG
vliegeren_zandvoort.JPG
vliegeren_wassenaar.JPG
Vrijgezellenuitje vliegeren (powerkiten)

Vrijgezellenuitje vliegeren (powerkiten)

Vrijgezellenuitje vliegeren ofwel powerkiten? Evenementenbureau SPEV / Noordwijk-Events verzorgt al meer dan 20 jaar vrijgezellenuitjes vliegeren (powerkiten) op het strand van Noordwijk, Katwijk, Wassenaar en Zandvoort.

Vrijgezellenuitje vliegeren (powerkiten) bij Evenementenbureau SPEV / Noordwijk-Events
Vliegeren (powerkiten) is een van de meest populaire strandactiviteiten voor een vrijgezellenuitje aan het strand. Deze activiteit is geschikt voor iedereen en staat vrijwel altijd garant voor fun en spektakel.
Na ontvangst op het strand van Noordwijk, Katwijk, Wassenaar of Zandvoort, maak je tijdens een vrijgezellenuitje vliegeren (powerkiten) na de instructie van onze enthousiaste powerkite-instructeur(s) kennis met het spectaculaire tweelijns vliegeren ofwel powerkiten. We leggen daarbij diverse formaten vliegers neer, zodat iedereen mee kan doen aan deze superleuke strandactiviteit. Laat je meesleuren door het zand of leer, bij voldoende wind, een sprongetje te maken. Zullen we de vrijgezel een iets te grote vlieger geven?

Vrijgezellenuitje vliegeren (powerkiten) op diverse locaties
Een vrijgezellenuitje vliegeren (powerkiten) kunnen wij, afhankelijk van de periode, aanbieden op het strand van Noordwijk, Katwijk, Wassenaar, Zandvoort en Bloemendaal. Noordwijk is onze basis. Hier zijn ook voldoende mogelijkheden dichtbij de toegestane vliegerlocatie voor een hapje en een drankje.

Vrijgezellenuitje vliegeren (powerkiten) met andere activiteiten
Uiteraard is het ook mogelijk je vrijgezellenuitje vliegeren (powerkiten) te combineren met een tweede activiteit zoals beachvolleybal, knotshockey, brandingraften, brandingkanoen, suppen, golfsurfen, mountainbiken en nog veel meer. Vraag naar de mogelijkheden vai telefoonnummer 0252-340885 of stuur een mail. Wij maken van jullie vrijgezellenuitje vliegeren (powerkiten) graag een onvergetelijke belevenis.

Kijk hier voor info en prijzen vrijgezellenuitje vliegeren (powerkiten)