vliegeren_bloemendaal.JPG
vliegeren_katwijk.JPG
vliegeren_noordwijk.JPG
vliegeren_zandvoort.JPG
vliegeren_wassenaar.JPG
Vliegeren noordwijk

Vliegeren noordwijk

Vliegeren Noordwijk? Tijdens deze 1,5 uur durende workshop maakt u kennis met de superleuke strandactiviteit vliegeren Noordwijk.

Vliegeren Noordwijk bij Evenementenbureau SPEV / Noordwijk-Events

Ons evenementenbureau is al ruim 20 jaar de specialist voor vliegeruitjes op het strand van Noordwijk. Een bedrijfsuitje, vrijgezellenuitje, familiedag of vriendenuitje? Vliegeren op het strand van Noordwijk is vrijwel geschikt voor iedereen vanaf 12 jaar. Na ontvangst op het strand van Noordwijk of bij een van onze partner-strandpaviljoens, krijgt u allereerst een instructie over het vliegeren. Hoe laat je de vlieger op? Hoe bestuur je hem? Wat te doen als de wind even te hard is? Vervolgens maakt u kennis met het spectaculaire 2 lijns vliegeren en kun je diverse formaten vliegers uitproberen.

Vliegeren Noordwijk en overige strandactiviteiten

Het vliegeren is op het strand van Noordwijk te combineren of aan te vullen met vrijwel al onze overige (strandactiviteiten). Wat dacht u van een combi vliegeren en brandingraften, brandingkanoen, suppen of golfsurfen? Vliegeren en mountainbiken? Zelfs een combi van vliegeren met een vespa tocht of solextocht behoort in Noordwijk tot de mogelijkheden.

Veiligheid & verzekering tijdens het vliegeren Noordwijk

Een goede begeleiding is zeer belangrijk bij het vliegeren op het strand van Noordwijk, zeker met harde wind. Evenementenbureau SPEV / Noordwijk Events is lid van de VeBON: Bijzondere locaties, deskundige en professionele begeleiding, TÜV gecertificeerd en al uw deelnemers zijn tijdens het vliegeren Noordwijk standaard verzekerd. Een veilig gevoel dus.

Informatie vliegeren Noordwijk
Vraag nu een offerte aan voor het vliegeren op het strand van Noordwijk. Een offerteformulier vindt u bij het arrangement. Uiteraard kunt u voor meer informatie over het vliegeren ook telefonisch contact met ons opnemen op telefoonnummer 0252-340885

Voor meer informatie en prijsindicaties, zie vliegeren Noordwijk