vliegeren_bloemendaal.JPG
vliegeren_katwijk.JPG
vliegeren_noordwijk.JPG
vliegeren_zandvoort.JPG
vliegeren_wassenaar.JPG
Vliegeren op locatie

Vliegeren op locatie

Vliegeren op locatie? Evenementenbureau SPEV/Noordwijk-Events is al ruim 20 jaar specialist in het verzorgen van vliegeren op locatie, al dan niet in combinatie met onze overige strandactiviteiten.

Afhankelijk van de groepsgrootte is het vliegeren op locatie te boeken op het strand van Noordwijk, Katwijk, Wassenaar, Kijkduin,  Zandvoort, Bloemendaal of IJmuiden. Heeft u een andere locatie in gedachten? Laat het ons weten. Wij bekijken graag de mogelijkheden om het vliegeren op de door u gewenste locatie te verzorgen.

Vliegeren op locatie bij Evenementenbureau SPEV/Noordwijk-Events

Een bedrijfsuitje, vergaderbreak, vrijgezellenuitje, familiedag of gewoon een vriendenuitje? Wij komen naar iedere gewenste locatie om het vliegeren voor u te begeleiden. Houdt u er wel rekening mee, dat het vliegeren alleen toegestaan is op bepaalde stukken strand. Op de meeste locaties beschikken wij voor het vliegeren op locatie over de benodigde vergunningen.

Vliegeren op locatie in combinatie met andere strandactiviteiten

Vliegeren op locatie is als losse activiteit te boeken, maar ook heel goed te combineren met vrijwel al onze andere strandactiviteiten, zoals beachvolleybal, zandsculptuur bouwen in teams, disc golf, beachgolf, brandingraften, brandingkanoen, gps wandel- of fietstocht door de duinen, etc. Zelfs een combi van vliegeren met een solextocht, mountainbike tocht of steptocht door de duinen behoort tot de mogelijkheden.

Veiligheid & verzekering tijdens het vliegeren op locatie

Een goede begeleiding is zeer belangrijk bij het vliegeren, zeker met harde wind. Evenementenbureau SPEV/Noordwijk Events is lid van de VeBON: Bijzondere locaties, deskundige en professionele begeleiding, TÜV gecertificeerd en al uw deelnemers zijn tijdens de activiteiten standaard verzekerd. Een veilig gevoel dus.

Informatie vliegeren op locatie
Vraag nu een offerte aan voor het vliegeren op locatie. Een offerteformulier vindt u bij het arrangement. Uiteraard kunt u voor meer informatie over het vliegeren op locatie ook telefonisch contact met ons opnemen op telefoonnummer 0252-340885

Voor meer informatie en prijsindicaties, zie vliegeren op locatie