vliegeren_bloemendaal.JPG
vliegeren_katwijk.JPG
vliegeren_noordwijk.JPG
vliegeren_zandvoort.JPG
vliegeren_wassenaar.JPG
Vliegeren powerkiten IJmuiden

Vliegeren powerkiten IJmuiden

Vliegeren, powerkiten IJmuiden? Evenementenbureau SPEV / Noordwijk-Events is al sinds 1995 een begrip langs de Nederlandse kust als het gaat om het verzorgen van vliegeren ofwel powerkiten op het strand van IJmuiden.

Vliegeren, powerkiten IJmuiden bij Evenementenbureau SPEV / Noordwijk-Events

Na de ontvangst op het strand van IJmuiden en een instructie van onze enthousiaste vlieger instructeurs, maak je kennis met het spectaculaire 2 lijns vliegeren ofwel powerkiten. De strandactiviteit vliegeren is een laagdrempelige activiteit waar iedereen aan mee kan doen. Wij beschikken over vliegers van 80 cm - 4,5 meter en nemen altijd diverse formaten mee.

Vliegeren, powerkiten IJmuiden in combinatie met andere strandactiviteiten

Het vliegeren of wel powerkiten IJmuiden is als losse strandactiviteit te boeken, maar ook heel goed te combineren of aan te vullen met andere strandactiviteiten, zoals blokarten, outdoor lasergamen, beachvolleybal, zandsculptuur bouwen in teams, disc golf, beachgolf, brandingraften, brandingkanoën, GPS wandeltocht door de duinen, etc. Zelfs een combi van vliegeren (powerkiten) met een speedboot behoort tot de mogelijkheden.

Vliegeren, powerkiten IJmuiden ... voor wie?

Het vliegeren ofwel powerkiten IJmuiden is, door de diverse formaten vliegers die we gebruiken, geschikt voor diverse groepen. Een bedrijfsuitje, vergaderbreak, vrijgezellenuitje, familiedag of gewoon een vriendenuitje? Aan het vliegeren ofwel powerkiten op het strand van IJmuiden kan iedereen meedoen! Speciale kleding is niet vereist.

Veiligheid & verzekering tijdens het vliegeren, powerkiten op jet strand van IJmuiden
Een goede begeleiding is zeer belangrijk bij het vliegeren, zeker met harde wind. Evenementenbureau SPEV/Noordwijk Events is lid van de VeBON: Bijzondere locaties, deskundige en professionele begeleiding, TÜV gecertificeerd en al uw deelnemers zijn tijdens de activiteiten standaard verzekerd. Een veilig gevoel dus.

Informatie vliegeren, powerkiten IJmuiden
Vraag nu een offerte aan voor het vliegeren ofwel powerkiten op het strand van IJmuiden. Een offerteformulier vindt u bij het arrangement. Uiteraard kunt u voor meer informatie over het vliegeren ook telefonisch contact met ons opnemen op telefoonnummer 0252-340885

Voor meer informatie en prijsindicaties, zie vliegeren, powerkiten IJmuiden