vliegeren_bloemendaal.JPG
vliegeren_katwijk.JPG
vliegeren_noordwijk.JPG
vliegeren_zandvoort.JPG
vliegeren_wassenaar.JPG
Vliegeren powerkiten Noordwijk

Vliegeren powerkiten Noordwijk

Vliegeren, powerkiten Noordwijk? Evenementenbureau SPEV / Noordwijk-Events is al ruim 20 jaar een begrip langs de Nederlandse kust als het gaat om het verzorgen van vliegeren ofwel powerkiten op het strand van Noordwijk. Voor deze spectaculaire strandactiviteit bent u door onze jarenlange ervaring dus aan het juiste adres!

Vliegeren, powerkiten Noordwijk bij Evenementenbureau SPEV / Noordwijk-Events

Vliegeren ofwel powerkiten is een ideale strandactiviteit, omdat iedereen mee kan doen en er geen speciale fysieke eisen zijn. Ook is geen speciale kleding vereist. Na de ontvangst op het strand van Noordwijk of bij één van onze partner-strandpaviljoens krijg je een instructie van onze enthousiaste vlieger instructeurs. Daarna maak je zelf kennis met het spectaculaire 2 lijns vliegeren ofwel powerkiten. Bij voldoende wind kun je zelfs proberen een sprongetje te maken. Alles mag, maar niets hoeft uiteraard. Wij beschikken over vliegers van 80 cm - 4,5 meter en nemen altijd diverse formaten mee, zodat het vliegeren ofwel powerkiten op het strand van Noordwijk voor iedereen toegankelijk is.

Vliegeren, powerkiten Noordwijk in combinatie met andere strandactiviteiten

Het vliegeren of wel powerkiten Noordwijk is als losse strandactiviteit te boeken, maar ook te combineren of aan te vullen met andere strandactiviteiten, zoals beachvolleybal, zandsculptuur bouwen in teams, disc golf, beachgolf, brandingraften, brandingkanoën, golfsurfen, suppen, GPS wandeltocht door de duinen, etc. Zelfs een combi van vliegeren (powerkiten) met een solextocht of een segway tocht door de mooie omgeving van Noordwijk en de Duin- en Bollenstreek behoort tot de mogelijkheden.

Veiligheid & verzekering tijdens het vliegeren, powerkiten op jet strand van Noordwijk

Een goede begeleiding is zeer belangrijk bij het vliegeren op het strand van Noordwijk, zeker met harde wind. Evenementenbureau SPEV/Noordwijk Events is lid van de VeBON: Bijzondere locaties, deskundige en professionele begeleiding, TÜV gecertificeerd en al uw deelnemers zijn tijdens de activiteiten standaard verzekerd. Een veilig gevoel dus.

Informatie vliegeren, powerkiten Noordwijk
Vraag nu een offerte aan voor het vliegeren ofwel powerkiten op het strand van Noordwijk. Een offerteformulier vindt u bij het arrangement. Uiteraard kunt u voor meer informatie over het vliegeren ook telefonisch contact met ons opnemen op telefoonnummer 0252-340885

Voor meer informatie en prijsindicaties, zie vliegeren, powerkiten Noordwijk