vliegeren_bloemendaal.JPG
vliegeren_katwijk.JPG
vliegeren_noordwijk.JPG
vliegeren_zandvoort.JPG
vliegeren_wassenaar.JPG
Vliegeren powerkiten Wassenaar

Vliegeren powerkiten Wassenaar

Vliegeren, powerkiten Wassenaar? Evenementenbureau SPEV / Noordwijk-Events is al ruim 20 jaar specialist in het verzorgen van vliegeren ofwel vliegeren, powerkiten Wassenaar op het strand van Wassenaar.

Vliegeren, powerkiten Wassenaar bij Evenementenbureau SPEV / Noordwijk-Events

Na de ontvangst bij een strandpaviljoen gaat u na een korte instructie kennismaken met het spectaculaire 2 lijns vliegeren ofwel powerkiten. Vliegeren is een laagdrempelige activiteit waar iedereen aan mee kan doen. Wij beschikken over vliegers van 80 cm - 4,5 meter en nemen altijd diverse formaten mee.

Vliegeren, powerkiten Wassenaar in combinatie met andere strandactiviteiten

Het vliegeren of wel powerkiten Wassenaar is als losse activiteit te boeken, maar ook heel goed te combineren met vrijwel al onze andere strandactiviteiten, zoals beachvolleybal, zandsculptuur bouwen in teams, disc golf, beachgolf, brandingraften, brandingkanoën, GPS wandeltocht door de duinen, etc. Zelfs een combi van vliegeren (powerkiten) met een solextocht behoort tot de mogelijkheden.

Vliegeren, powerkiten Wassenaar ... voor wie?

Het vliegeren ofwel powerkiten Wassenaar is, door de diverse formaten vliegers die we gebruiken, geschikt voor diverse groepen. Een bedrijfsuitje, vergaderbreak, vrijgezellenuitje, familiedag of gewoon een vriendenuitje? Aan het vliegeren ofwel powerkiten op het strand van Wassenaar kan iedereen meedoen!

Veiligheid & verzekering tijdens het vliegeren, powerkiten op jet strand van Wassenaar
Een goede begeleiding is zeer belangrijk bij het vliegeren, zeker met harde wind. Evenementenbureau SPEV/Noordwijk Events is lid van de VeBON: Bijzondere locaties, deskundige en professionele begeleiding, TÜV gecertificeerd en al uw deelnemers zijn tijdens de activiteiten standaard verzekerd. Een veilig gevoel dus.

Informatie vliegeren, powerkiten Wassenaar
Vraag nu een offerte aan voor het vliegeren ofwel powerkiten op het strand van Wassenaar. Een offerteformulier vindt u bij het arrangement. Uiteraard kunt u voor meer informatie over het vliegeren ook telefonisch contact met ons opnemen op telefoonnummer 0252-340885

Voor meer informatie en prijsindicaties, zie vliegeren, powerkiten Wassenaar