vliegeren_bloemendaal.JPG
vliegeren_katwijk.JPG
vliegeren_noordwijk.JPG
vliegeren_zandvoort.JPG
vliegeren_wassenaar.JPG
Vliegeren powerkiten Zandvoort

Vliegeren powerkiten Zandvoort

Vliegeren, powerkiten Zandvoort? Ons evenementenbureau is al ruim 20 jaar een begrip langs de Nederlandse kust als het gaat om het verzorgen van vliegeren ofwel powerkiten op het strand van Zandvoort. Voor deze strandactiviteit bent u door onze jarenlange ervaring dus aan het juiste adres!

Vliegeren, powerkiten Zandvoort bij Evenementenbureau SPEV / Noordwijk-Events

Na de ontvangst op het strand van Zandvoort of bij één van onze partner-strandpaviljoens volgt allereerst een instructie van onze enthousiaste vlieger instructeurs. Daarna maak je zelf kennis met het spectaculaire 2 lijns vliegeren ofwel powerkiten. Bij voldoende wind kun je zelfs proberen een sprongetje te maken. De strandactiviteit vliegeren is overigens een laagdrempelige activiteit waar iedereen aan mee kan doen. Wij beschikken over vliegers van 80 cm - 4,5 meter en nemen altijd diverse formaten mee.

Vliegeren, powerkiten Zandvoort in combinatie met andere strandactiviteiten

Het vliegeren of wel powerkiten Zandvoort is als losse strandactiviteit te boeken, maar ook heel goed te combineren of aan te vullen met andere strandactiviteiten, zoals beachvolleybal, zandsculptuur bouwen in teams, disc golf, beachgolf, brandingraften, brandingkanoën, golfsurfen, suppen, GPS wandeltocht door de duinen, etc. Zelfs een combi van vliegeren (powerkiten) met een solextocht of een segway tocht door de omgeving van Zandvoort behoort tot de mogelijkheden.

Vliegeren, powerkiten Zandvoort ... voor wie?

Het vliegeren ofwel powerkiten Zandvoort is geschikt voor diverse groepen. Een personeelsuitje, vergaderbreak, vrijgezellenuitje, familiedag of gewoon een vriendenuitje? Aan het vliegeren ofwel powerkiten op het strand van Zandvoort kan iedereen meedoen! Speciale kleding is niet vereist.

Veiligheid & verzekering tijdens het vliegeren, powerkiten op jet strand van Zandvoort
Een goede begeleiding is zeer belangrijk bij het vliegeren, zeker met harde wind. Evenementenbureau SPEV/Noordwijk Events is lid van de VeBON: Bijzondere locaties, deskundige en professionele begeleiding, TÜV gecertificeerd en al uw deelnemers zijn tijdens de activiteiten standaard verzekerd. Een veilig gevoel dus.

Informatie vliegeren, powerkiten Zandvoort
Vraag nu een offerte aan voor het vliegeren ofwel powerkiten op het strand van Zandvoort. Een offerteformulier vindt u bij het arrangement. Uiteraard kunt u voor meer informatie over het vliegeren ook telefonisch contact met ons opnemen op telefoonnummer 0252-340885

Voor meer informatie en prijsindicaties, zie vliegeren, powerkiten Zandvoort